Läste i tidningen:

"Carola Söberg om...
...Mallbackens chanser i söderettan:
- Jag tror att de eller Jitex går upp."
För er som inte redan visste det så är det alltså Mallbackens gamla keeper som nu spelar i Umeå och landslaget. Skönt att vara tippade som seriesegrare av nån som e så pass enögd ändå! :)

Veckans roligaste

Josefine Öqvists kommentar från Algarve är redan en klassiker:
- "Vad tror du om Ma, Jossan?"
- "Ma...? Vad f-n är det?"
- "Det är Umeås nya kinesiska spelare."
- "Jaha. Jag trodde det var en maträtt."

Två låttexter

De är av samma genomtänkta rappare och just dessa rader stämmer in ruskigt bra på undertecknad enligt mig själv:

"Hur känslorna tas, kommer min hjärna att dölja/
För jag har fått stryk, stått pall/
Men slagit tillbaks aggressivt, men aldrig slagit med hat/
Bara ovanligt smart, strategisk, korrekt/
Det är som jag har det klart, planerat perfekt/
Mitt liv i detaljer, hur jag navigerar fram/
Hur jag agerar för att verkligen vara sann/
Jag sakta ser mig omkring räknar timmar, sekunder/
Har blivit någonting från att bara vara ett nummer/"

------------------------------------------------------------------

"Allting snurrar runt/
För jag lever i en karusell, det är som hugget och stucket/
Ingen dag har varit säkert sen den dan jag lämna plugget/
Tog några chanser, prova några branscher/
Men dagar av slit gav inga stadiga finanser/
De var lång väg hit för att komma upp på scen/
För att slippa gammalt tjafs, en massa stress och problem/
Det första som jag lärde mig, armbågarna utåt/
Skjut ut dom, var på din vakt och lita aldrig på nån/
Som vill in i din zon/
Kom ihåg vid varje vänlig typ du möter finns en annan person/
Framgång ger vänner medan motgången prövar dom/
Enkel matematik är dom bra eller skit/
Och jag steker dom som stekt mig, bränner dom som bränt mig/"

Cool film


Hittade detta

Vattuman 21 Januari-18 Februari

För andra kan Vattumannen te sig oberäknelig och rebellisk. Det kan vara svårt att nå Vattumannen, då Vattumannen tenderar att skärma av sitt sanna jag under en yttre fasad. Vill du vara Vattumannens vän och tränga in under ytan måste du acceptera Vattumannen som denne är. Vattumannen accepterar dig som du är, även om du kanske har fel enligt Vattumannes mening så har du rätt att tycka som du vill. Vattumannen är fördomsfri, intellektuell och human.

..jag försöker väl hävda att det mesta stämmer in på vem som helst.. På mig kanske 90% stämmer,iaf enligt min egen bild av mig själv.

Höjdskräck på hög nivå!

DSC00210.JPG
Darrade i hela kroppen efter att ha gått över här.. Höjdskräck på hög nivå!

Mycket fotboll på tv

I och med flytten till sydliga breddgrader såg jag till att skaffa canal+. Detta i samband med en underbar soffa är en oslagbar kombination. När jag inte spelar fotboll själv så drar jag hem ett par kompisar,kryper upp i soffan och ser nån match från de stora ligorna.

En låt som har gått mycket sista tiden,framförallt i bilen är Mario Vazques - Gallery. Fast inte den vanliga versionen som går på radio,den e för mycket rn'b för mig. Däremot den remix som bildelarkompisen har på skivan i bilen,den är mer hiphop. Känner ni igen? 
"She's so confused/
She knows she deserves more/
Someone who will love and adore/
...
And girl you're just way too fine/
Gotta be treated as one of a kind."

Vi har fotbollsledigt tisdag till måndag nästa vecka,det är ruskigt välbehövligt. Även om jag tränar varje dag ändå så är det skönt att kunna styra tider och omfattning på egen hand ibland. Från början funderade jag på att åka hem en sväng till underbara Uppsala i helgen..men efter lite övervägande insåg jag att det skulle bli skönt att vara lite ledig här nere för en gångs skull.

Helgen kommer istället att gå åt till att känna mej som hemma i den nya staden. Några måsten (till exempel ikea för att fixa det sista till lägenheten) men annars har jag lovat två saker: snabbvisit i Borås för att se en kompis match på söndag. Utöver det har två killar från underbara Uppsala fest här i stan. Det innebär att det kommer ner lite folk hemifrån också. För mig personligen kommer det att bli lugnt och städat,funderar på att ta bilen.

Som ni märker så är det lite segt på jobbet idag :)
Over and out.


Storebror

Jag insåg först idag att han faktiskt fyller 30 i år,om en dryg månad. Stort ju! Tänker ofta på honom,han betyder väldrig mycket för mig trots att vi inte har möjlighet att träffas så ofta.

Han står inför en stor förändring framöver och jag ägnar honom härmed ännu en tanke,en officiell sådan den här gången. Jag hoppas innerligt att allt kommer att lösa sig till det bästa för honom. Det förtjänar han verkligen!!

Dop

Igår var jag ute på vischan för att gå på dop. Min bästa kompis i skolan som bor här (se tidigare inlägg) hade tillställningen för sin underbart söta dotter. Bortsett från stressen mellan träningsmatchen och avresan till dopet så blev det en riktigt lyckad eftermiddag. Presenten gick verkligen hem,jag är minst sagt nöjd med den mjuka jättenallen! Dessutom var det kul å träffa kompisens släkt (föräldrar,bröder och kusiner med flickvänner) igen,har träffat dom en del tidigare hemma i underbara Uppsala.

Avslutningsvis på kvällen blev det två nattfilmer (först the Return och sen Borat) med trevligt sällskap,sånt e aldrig fel även om skallen e precis lika seg som den borde såhär efteråt. The Return va en helt okej psykologisk thriller..även om jag fick förklara typ alla hintar i den till min vanligtvis chickflick-gillandes solstråle till kompis. Borat va precis lika sjuk å löjlig som den verkar,galet roligt när man e dödstrött!

Träningsmatchandet är i full gång,undertecknad har spelat två av tre och har gjort vad som krävs men inte mer. Hyfsade insatser även om jag verkligen känner att det har vänt nu. Träningen i fredags var förmodligen den bästa jag har gjort i det nya laget,det duger minst sagt som kvitto. Mars kommer att bli början på ett ruskigt bra fotbollsår!