Twitter

Jag har länge bojkottat Twitter. Egentligen inte som ett medvetet val, utan mer för att jag inte tagit tag i det. Eftersom min blogg, bortsett från diverse dödsryck, i princip har upphört..så känns det som att jag vill ha ett komplement. Och nej, jag kommer inte göra som många andra och använda statusuppdateringar på Facebook som detta komplement.

De gånger jag försökt ta tag i det, så har jag inte lyckats hitta ett enda ledigt nick som jag kan tänka mig. Alla varianter som jag brukar använda mig av, är redan upptagna. Så långt efter är jag..

Nu har det alltså blivit av:
twitter.com/baconinho

ENJOY!


Underbar helg

Underbara helger spenderas med fördel i fantastiska Göteborg. Den staden gör mig fan aldrig besviken, ursäkta språket.

Fredag eftermiddag/kväll: undertecknad packar in ett stycke lagkompis i bilen, tillsammans med sambo och kattkräk. Resan går förhållandevis snabbt och enkelt, då jag och laghomie a.k.a "Skönheten på Canal+" pendlar mellan att snacka skit och bli lite djupa. Inget ovanligt alltså. I baksätet hade dom det värre. Nesta spyddade två gånger, med dålig stämning i bilen till följd. Väl framme på Sveriges framsida så släppte vi av Öla i Kallebäck och fortsatte till Majorna.

Lördag dag: Efter ett lagomt uppvaknande och lite frukost, så hämtade vi Cilli och kidnappade med henne på en mindre och oplanerad roadtrip. Mysiga Långedrag blev målpunkten men vi åkte snart hemåt igen.
Jag blev tvungen att åka iväg för match, vilket egentligen var resans huvudsyfte. Men som det hela utvecklade sig, så väljer jag att inte kommentera matchen vidare..

Lördag kväll: Taaacos med päronen Bell-Sell går inte av för hackor. Ändå blev jag tyvärr tvungen att snart hasta vidare, hade ju storslagna planer i form av biltvätt innan det var dags att möta upp bästa Carra. Biltvätt för hand i ett solig-lördag-Göteborg är inte det lättaste. Köer i klass med Älvsborgsbron i rusningstrafik var vad jag möttes av. Till slut blev det borstfri Shelltvätt med Carra i passagerarsätet istället, det gick bra det med.
Bowling alltså. Dagsformen i den sporten är svårhittad, speciellt utan inblandning av öl. Får väl ändå säga att det kändes okej, med trevligt sällskap och en andraplats som orsak.

Söndag dag: Vilken otrolig dag!! Frukost på historiens mysigaste Café Marmelad i Majorna: deras räkciabatta är inte att leka med. Sällskap i världsklass i form av Emser, Clarissa och Cilli. Men vi var inte nöjda där. Minigolf där Cilli utklassade oss och undertecknad återigen visade prov på dålig-förlorare-egenskaper, andraplatsen till trots. Inget nytt alltså. Clarissas gravida storasyster Hanna med blivande pappa Andreas och en kompis mötte upp oss, spelade en nio-hålsbana och sen gick vi vidare till Triumfglass. Sweet!

Söndag kväll: Bell-Sellarnas mamma Jane bjöd på middag. Vi spelade spel och insåg att vi var tvugna till ett besök för godis på 4-Gott. Vi passade på att hyra en kass film, som var så dålig att jag inte ens minns namnet på den eller ens vad den handlade om..

Måndag: Vi ville inte åka tillbaka till huvudstaden. Även om vi bytt passagerare till lillasyster Bell-Sell, så tog det emot. Till och med Nesta protesterade, born and raised på Hisingen Island som han är.. Gissa om jag njöt ett par tusen procent mer av hemresan när jag plötsligt insåg att vi var mitt uppe i mytomspunna och legendariska
Gumball 3000?
Bilarna jag känner igen av de som blåste om oss, får en bildrad var. Solobilden längst ner gäller BMWn längst till höger: