Ångest?

Sitter på Arlanda,på väg hem från Oslo där vi spelade näst sista matchen igår. En galen match,dels med tanke på resultatet och dels med tanke på det horribla underlaget. Jag är trött men glad,jag trivs kanon med många av de här tjejerna. Vi har en träningsvecka,en match och en massa avslutningsfester kvar innan vi åker till Hurghada i Egypten två veckor (vissa stannar iofs en) för att bara njuta av semester.

Ändå är den största övergripande känslan ångest. Jag är så förbannat trött på att inte veta vad som händer i mitt liv framöver varje höst! Även om det på sätt och vis är lite spännande,så är det alltid ångest innan det börjar lösa sig. Vilket lag kommer jag att spela i? Vilken stad kommer jag att bo i? Vad kommer jag att göra vid sidan av,jobba/plugga? Även om det inte är värre nu än inför den precis avklarade säsongen,så är det förbaskat jobbigt.

Varje gång tänker jag att jag vill ha en långsiktig lösning. "Men du har ju nött bänk två säsonger i din nuvarande klubb..det kan väl inte ses som långisktigt?" tänker ni nu.. Sant,men det har varit för att utnyttja de extraordinärt överlägsna träningsmöjligheterna för att bli en så bra målvakt som möjligt i slutändan. Däremot kan jag inte ens uppriktigt påstå att jag verkligen kommer att spela i högsta serien nästa år. Förmodligen måste jag ta ett steg tillbaka för att ta två steg framåt på sikt. Återigen en långsiktig lösning isf. Även om jag naturligtvis strävar efter att få speltid i ett så bra lag som möjligt,jag vore dum annars.

Som en kompis sa när vi diskuterade detta för en tid sedan: det hade nog varit bättre om detta "läckt ut" till media i ett tidigt skede,så att andra klubbar verkligen fått upp ögonen för att jag med största sannorlikhet kommer att flytta på mig. Det hade varit den bästa reklamen,för även om jag kan kontakta de intressanta klubbarna på egen hand,så kan det alltid vara ett eller ett par bra alternativ som jag förbiser.

Ännu har jag inte satt något slutdatum för när jag måste bestämma mig. Förra året t.ex. satte jag sista november. Det bestämde jag tidigt,och så blev det till slut också. Förmodligen blir det något senare den här gången eftersom vi håller igång två veckor mer än förra året. Förhoppningsvis blir det ett bra beslut,ett lag med stora möjligheter för mig att utvecklas genom hyfsade träningsmöjligheter,men framförallt genom optimala matchträningsmöjligheter. Som en gammal tränare alltid sa; jag ser fram emot detta med stor tillförsikt!

Jag vet..jag är tråkig

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"Men Zlatans pappa var också rätt lik Zlatan, så det var inte helt lätt. Vi hade våra duster." Bollkänsla - det bästa ur Offside.
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Ett kort som betyder mycket för mig. Systerdotter Amanda sitter på lillasyster (alltså Amandas andra moster) Josefins axlar. Undertecknad är mästerfotograf, med Josefins systemkamera (inte helt lätt för den som inte redan vet det). Fick kortet framkallat och inramat i födelsedagspresent av Josefin och Amanda när jag fyllde 20.
3. Vad var det senaste du såg på tv?
Arsenal i Champions League igår..slötittade bara.
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
17.59 (ganska bra..18.05)
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Simon Webbe - After all this time
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Mellan 12 och 13.30, gick till Ica Maxi å köpte godis (3.90/hg!) med en jobbarkompis.
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Lirade Football Manager 2007..kollade väl på laguppställningen.
8. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Sov som en stock men drömde något förvirrat som jag inte minns mycket av.
10. När skrattade du senast?
När jag såg en rolig video för nån timme sen..det var en kille som breakade på en scen,va grym å sen helt plötsligt ramlade han ner från scenen HAHA
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Lite kort å smågrejer..studentmössa å sånt..plus en stor tavla med havet.
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Det händer mycket skumt varje dag på Classe under ombyggnaden!
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Utmaning?
14. Vilken var den senaste film du såg?
The Butterfly Effect 2.
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Alsike IF (min moderförening). Kostar förmodligen inte mycket,sen skulle pengarna gå till att rusta upp anläggningar osv. och köpa in spelare m.m...Alsike mot Europa!
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag lyssnar på Westlife ibland när jag städar (schhhh!!).
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Att avundsjuka inte fanns..det skulle leda till massa positiva grejer!!
18. Tycker du om att dansa?
[Nynnar på en gammal Uggla-låt]
19. George Bush?
Usch,tänk att behöva vara honom..
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Det kan jag inte avslöja av två enkla anledningar: 1.barnens/barnets pappa kommer att ha något att säga till om. 2.jag har ingen respekt för folk som snikar andras namn ;)
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Det gör jag dagligen.
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Jag skulle bli bra förvånad om det helt plötsligt visar sej att det finns en gud :S