Frustration

Det är många ruskigt fula och överskattade ord som rör sig i tankarna just nu. Kom nyss hem från hemmapremiären i strålande sol. Förhoppningarna var att känslan såhär efteråt skulle vara lycka på en högt tillfredsställd nivå. Men icke,spelet fungerade verkligen inte och ett orättvist 0-0 var allt vi mäktade med trots minst 60-40 i bollinnehav. Det är bara att bryta ihop och komma igen!

Detta kommer naturligtvis att sätta en bitter eftersmak på hela helgen men framförallt på den planerade utgången ikväll. Frustration på hög nivå!!

Champions League vs säljrekord

Insåg alldeles nu att jag helt glömt bort att rapportera om mitt alldeles fenomena personliga säljrekord som jag satte i fredags. Förmiddagen gick halvtaskigt för att sedan följas upp av en eftermiddag i yttersta världsklass,jag var glödhet!!
Måndagen följdes upp med resultatet: 23 sålda (aldrig över tjugostrecket tidigare) samt med ett bra jobbat-mail från högsta hönset..nån e nöööjd ;)

Gårdagens semifinal-resultat i CL måste kommenteras: som matchen utvecklade sig så är jag mycket missnöjd med resultatet,även om 3-2 i förhand hade varit drömläge inför returen på onsdag. Dagens resultat är inte värt att kommentera,mycket väntad matchbild i mina ögon.
Damernas final-motsvarighet började däremot med en ordentlig skräll. Det kommer att bli en spännande och krävande retur på söndag. Håller naturligtvis alla tummar jag kan.

Avslutningsvis vill jag berätta om telefonsamtalet jag fick alldeles nyss. Min underbart gulliga lillasyster har bokat in första helgen i maj hos mig. Besöket på den lokala och maffiga nöjesparken är redan inplanerat. Lycka är att ha något som detta att se fram emot.
Sov gott!
Over and out.

Uppdatering

Jag har faktiskt försökt gå in ett par gånger sen sist för att uppdatera här. Tekniska fel hos blogg.se kombinerat med akut tidsbrist måste ses som en fullt godtagbar anledning. Men nu är det dags igen!

Det har hänt en del sen jag var hemma i underbara Uppsala sist. Först och främst är den ruskigt efterlängtade seriepremiären avklarad! Bortamatch mot ett av seriens absolut starkaste hemmalag är förmodligen inget drömscenario att debutera i..både klubbdebuten och seriedebuten avklarad nu alltså (har dock spelat i norrvarianten av samma serie ett tjugotal matcher tidigare).

Det blev en typisk premiärmatch. Första halvlek rätt darrig från båda håll utan att få igång något nämnvärt spel, 0-0 i paus var antagligen det enda rätta. Andra halvlek skärpte vi oss något vilket resulterade i en hyfsat stabil seger med 0-2. I efterhand hade motståndet enligt egen utsago varit nöjda med ett kryss. För undertecknads del kändes det ovanligt bra för att vara premiär (det kommer att bli ännu bättre) plus att ha nollan intakt kändes viktigt för det tidigare obefintliga självförtroendet.

Innan jag flyttade till landets baksida hävdade jag vänligt men bestämt att jag absolut inte ville bo i en etta igen. Detta främst då jag fått nog av det i norr, anledningen var främst ekonomiska till att jag inte valt någon annan boendeform i det läget. Vid flytten nu i vintras ville jag alltså göra en prioritering på den fronten, därför skulle en tvåa bli optimalt.

Olyckligtvis fanns det ingen lägenhet av passande storlek att tillgå i januari. Jag blev då lovad att få det ordnat senast till sommaren,men jag fortsatte samtidigt utan större hopp att söka ihärdigt på egen hand..vilket slutligen skulle visa sig resultera i maximal lycka! Jag har precis kommit hem från kontraktsskrivning på min nya tvåa på 58 kvadrat,nyrenoverad i drömläge med ofattbart låg hyra. Tur och envishet räcker långt,flyttlasset går senast i slutet på juni!

Lycka..

..är att åka hem till underbara Uppsala. Det är först när jag är här som jag verkligen inser hur mycket jag saknar det..atmosfären, staden, familjen och de få vänner som faktiskt är kvar!!
Jag måste lära mig att oftare visa uppskattning mot de som betyder mycket för mig men som inte har möjlighet att vara i närheten så ofta. Jag är periodvis så inne i nuet att jag tillfälligt glömmer sånt. Vardagligt men extremt viktigt!