Min infl.fest igår!

Dagens klädsel: Partystassen.
Dagens citat: Det måste ha varit när en kille snackade deep-talk med några tjejer i soffan.. Han babblade på i fem minuter om vad han uppfattat va den ena tjejens problem. Till slut förklarade den andra tjejen att han missuppfattat hela grejen. "Åfan.." Haha!!
Dagens roliga händelse: Grannen som kom förbi och först låtsades va skitarg..sen skrattade å sa att det e kul att det händer nåt här. Galet kul!
Dagens tråkiga händelse: Att alla inte kom in på samma ställe. Även att undertecknad fick skit av utvalda personer pga detta. Vad skulle jag göra åt saken liksom?
Dagens sjukaste: En av festdeltagarnas popcornkastande som resulterade i att undertecknade övertalade denne att hjälpa till att städa dagen efter. Så blev det faktiskt,om inte sjukt så troget! Sånt uppskattas!
Dagens låt: Snoop & The Doors - Riders on the Storm. Min fest,jag bestämmer musik ;)
Dagens maträtt: Kebabtallriken på den världsberömda lokala pizzerian innan festen..muuums!
Dagens I-landsproblem: Femtonåringarna som inte kom in på krogen.
Dagens problem: Fest i en etta,måste bli sjukt trångt? Faktiskt inget man tänkte på under kvällen. Medhavda stolar gjorde susen!
Dagens kärlek: Min underbara soffa.
Dagens klantigaste: Undertecknad lyckades slå ut ett vinglas över golvet.. Torkade upp det då,men märkte under städningen idag att det hade stänkt över typ hela tapeten..haha.
Dagens sämsta låt: Måste varit nån ute eftersom det va världsklass på musiken hemma hos mig ;)
Dagens historiska ögonblick: Måste förmodligen ha varit ett oväntat besök i buskarna. Kommentar överflödig!

Det sista nya

Vi hade inventering på en matkedja med laget i onsdags. Mycket intressant att komma fram till..eller inte! Vi räknade iaf till 167 dubbeljapp.. 247 dubbeldaim.. Och hela 436 kexchoklad. Vadå,är dom rädda att det ska ta slut eller!?

I veckan stannade jag vid något tillfälle upp och tänkte på hur pass bra jag ändå kommit in i den första "vardagen" som jag upplevt här nere. Skönt på ett sätt,men samtidigt visste jag i det läget att flera nya delar av samma vardag var i antågande.

I torsdags började jag på mitt nya jobb. Det första "riktiga" i den bemärkelsen,känns som att det blev ett antal vuxenpoäng där ;) det är utbildning som genomförs de två första veckorna,mycket nytt för mig eftersom jobbet är i försäkringsbranschen. Även om jag vill tro att jag e hyfsat allmänbildad även på den fronten så är det nog bara att inse att så är nog inte fallet trots allt.

Samma dag hämtade jag ut min första bil. Där kan vi snacka vuxenpoäng! Även om jag ska dela den med en lagkompis som även hon anlände till stan i torsdags så känns den som min än så länge iaf.

La familia har varit på besök i helgen.. Stackarna,som jag körde med dom..vi har typ fixat 90% av allt fixande som jag hade på gång i lägenheten.. Men det verkar faktiskt som att dom tycker att det är ganska kul :) det va underbart att träffa dom iaf,ibland tänker jag inte på hur mycket jag faktiskt saknar dom egentligen. Får passa mej för att ta dom för givet på det sättet.

Idag är det exakt fyra veckor sen jag flyttade hit. Första tråkiga träningsmånaden avklarad! På lördag ska jag ha min kombinerade inflyttnings- /födelsedagsfest. Lär bli trångt å galet kul,har höga förväntingar! Helgen efter det drar det hela igång på riktigt,första träningsmatchen..då känns det ruskigt nära till premiär,och när väl första tr.matchen är avklarad så brukar det kunna rulla på ganska bra.

Som en gammal tränare brukade säga..jag ser med stor tillförsikt fram emot den kommande säsongen!!

Bästa låten just nu: Snoop & the Doors - Riders on the Storm.
Klassiker från NFSU2,har äntligen kommit ihåg att ladda den!
Over and out.