En vänlig själ

Måste ta tillfället i akt och berätta om en fantastiskt vänlig människa som jag stötte på av en slump idag. Det är inte ofta det händer att folk helt osjälviskt hjälper andra med något så enkelt så som hände mig idag.

Till att börja med måste jag berätta historien bakom: Jag åkte till Ikea med min bästa kompis från gymnasiet,hon har flyttat hit och bildat familj (som jag berättat i tidigare inlägg). Efter ett par timmar hade jag köpt en del,men inte mer än vad jag med nöd å näppe kunde få med hem. När jag skulle gå av bussen för att byta till spårvagnen hem så kom en liten dam å hjälpte mej att bära av bussen. När jag tackade för hjälpen så började hon fråga vart jag skulle och så..det hela slutade med att hon hjälpte mej hela vägen till vagnen (kanske hundra meter),sen stog hon å väntade tills den kom å hjälpte mej "så att jag kom med ordentligt". Kändes som jag hängde med min mamma ;)

Som pricken över i så hann hon inte gå av vagnen innan den började rulla.. Hon log bara och sa att hon kunde gå av nästa stopp. Under denna korta men konstiga stund hann hon berätta att hon var från Thailand och att hon jobbade som lärare i hemspråk. Gullig dam,tack för hjälpen!

Nytt jobb

Så var det äntligen klart! Första februari börjar jag på mitt nya "riktiga" heltidsjobb. Känns galet mycket bättre än förväntat,äntligen en stabil inkomst så att undertecknad slipper oroa sej för ekonomin varannan sekund. Tvärtom kommer väl bristvaran istället bli tid till att göra ingenting..eller bara tid till att träna lite extra. Men det känns ändå som att börja i rätt ände nu mot förut.


Avslutningsvis måste jag beklaga mej en del över kvällens träning. Vet inte riktigt hur jag ska närma mej detta,men för att göra en lång historia kort så kan jag väl iaf säga att jag inte va riktigt nöjd med det avslutande spelet.
Visst,många trötta ben men det är ändå ingen fullgod anledning till att hela laget blir i princip totalt stillastående på den galet trånga ytan. Tvärtom måste det löpas extra mycket när det är trångt.. Uppspelen blev katastrofalt mycket lidande av detta. Jag är härmed officiellt bekymrad!
Over and out.


Mycket nytt

Efter upprepade påtryckningar från en kär vän insåg jag till slut att det var dags för första inlägget efter flytten söderut. Jag vet inte riktigt var jag ska börja,samtidigt som det var tur att jag innefattade så pass mycket av ledigheten i det förra inlägget.

Jag har tillryggalagt aningen mer än två veckor i min nya stad. Hittills trivs jag utomordentligt!
-Lägenheten är lite väl liten,men på grund av det utmärkta läget och den låga hyran,så nöjer jag mej med att stanna här tills någon bättre långsiktig lösning dyker upp.
-Träningarna är över förväntan både tempomässigt och kvalitémässigt. Tränarna verkar vettiga; tydlig spelidé och strukturerade träningar.
-Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag det redan bra socialt men utöver det redan befintliga så verkar tjejerna i laget vara störtsköna!
-Jag var på anställningsintervju i förra veckan,får besked om jobbet de närmaste dagarna.

Som ni märker rullar det på ganska bra i början.. För att citera en ruskigt skön sommarlåt: "Hela tillvaron känns som ett lyckat pokerdrag."
Återkommer snarast med fortsatta rapporter. Over and out.