Välkommen hösten

Första september alltså. Det var länge sen jag faktiskt såg fram emot en höst. Det beror med största sannolikhet på att detta varit en rätt tuff sommar, kombinerat med att det kommer bli en lååång höst. Därför är det skönt att den nu börjat, eftersom vi har sista matchen i början på november. Sen väntar utlandsresa i upp till en månad. Återkommer mer om det när det slutgitliga beslutet är fattat.

Undertecknad "firar in" hösten med att ligga hemma och vara sjuk. Det känns rätt meningslöst att ha ont i huvet och halsen, mör i kroppen och febersvettningar. Är lagom rastlös, vilket alltså resulterat i två blogginlägg på typ tio minuter. Får också passa på att be om ursäkt för bristen på blogginlägg senaste tiden. Mycket nytt och massor att göra på jobbet samtidigt som vi tränar i princip jämt nu under EM-uppehållet, gör att bloggen tyvärr prioriterats bort.

Kommentarer
Postat av: -

Svininfluensa?

2009-09-03 @ 18:55:52
Postat av: baecklund

undra hur många gånger jag har fått den frågan sista veckan.. kan naturligtvis inte vara 100% säker, men svaret är ändå: Nej, det var inte svininfluensan..

2009-09-07 @ 09:46:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback