Sjukdom och regn

Det ar faktiskt inte fullt sa illa som rubriken kanske later. Men Ts ryggonda gick snabbt over i hog feber efter stranden igar, sa hon stannade hemma igarkvall for att forsoka ta igen sig. En misstankt matforgiftning, men sa kan inte ha varit fallet da hon anda at en hel pizza pa kvallen. Under natten nadde forhoppningsvis febern sin absoluta kulmen, da T vaknade av illamaende och frossa. Jag och K holl oss vakna i drygt en timme for att halla koll pa henne. Idag har hon legat inne pa rummet, och alldeles strax ska vi ga in och titta till henne igen.

Middagen med Paul och Luke pa grymma restaurangen Viva Italia blev alltsa istallet nagot av en "dubbeltejt". God mat och en ol senare sa bestamde vi oss for att aterigen ge Babylon Bar en chans. Vi gick ner till stranden ett par timmar tidigare an senast, och nu var stallet hur soft som helst. Vi satt pa plastmattor i sanden och lyssnade pa det grymma livebandet som spelade reggae, raknade stjarnor, fulade oss (eller rattare sagt, Paul fulade sig..) och forsokte halla det stigande tidvattnet borta genom att grabbarna blev sju ar igen och byggde en sandmur. Vid midnatt tackade jag och K for oss och gick hem for att titta till T.

Idag vaknade vi lite senare an vanligt eftersom vi holl oss vakna for Ts skull. Anda lag jag och K pa stranden redan 10.30. Det var molnigt, men det ar inget problem eftersom vi vet av erfarenhet (Phi Phi forra aret) att solen tar sjukt bra anda. Vid tva-tiden kom det en regnskur, sa vi gick bort till Babylon for att se om de hade nagon trevlig lunch. Dar traffade vi aven engelsmannen aterigen, och de ar nastan annu mer oroliga for T an vad vi ar. Vi har iaf lovat dem att vi ska uppsoka ett Pharmacy i eftermiddag.

Eftermiddagen kommer alltsa att besta i att hitta ett Pharmacy at T, bikini at K, eventuellt en ryggsack och ett par flipflop till mig, samt att vi ska fylla upp vart kylskap med lite dricka och godis sa att vi har var alldeles egna minibar nar vi kommer upp fran stranden. Vi hoppas pa Ts tillfrisnkande och pa straaaalande sol imorgon igen. I ovrigt har vi det riktigt jakla bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback