Phi Phi alskar oss

Jag har ju glomt att beratta om Ts film. Den ar fran nar vi var ute forsta gangen med Z och mamma M. Jag och T gar och kissar pa Carlitos, hon har pressat buckets och jag kor pa ol saklart. Helt plotsligt, av en anledning som fortfarande ar ytterst oklar, borjar T sjunga pa en egenkomponerad sang. Samtidigt kor hon nagra halvskumma dancemoves. Jag tar papassligt upp kameran och lyckas filma hela spektaklet. Texten pa sangen? "Therese ar inte tankad, tjooo! Therese ar inte tankad, tjooo! Therese ar inte alls full, tjooo!"

Dagen efter poolbesoket, alltsa i forrgar, sa var det dags for utgang igen. Z och mamma M skulle resa till Bankok for att shoppa de sista dagarna och vi sag till att de fick ett fullvardigt hejda fran Phi Phi. K var fortfarande svajig efter matforgiftningen och gick hem tidigt. Vi andra gick till Reggae Bar, eftersom Zs mamma M annu inte sett nagon thaiboxning. Da boxningen inte hade borjat nar vi var dar, sa gick vi till andra sidan on for att se hur det var pa Hippie. Nagot forvanade insag vi att det var igenbommat, sa vi hamnade istallet pa nya och sunkiga Bora Bora dar bredvid istallet. Val tillbaka pa Hippie, kom en tjej upp ensam i ringen efter ett par matcher. Domaren visade att hon ville ha en utmanare, och det gick trogt till en borjan. Tills T inte kunde motsta frestelsen och stallde sig upp for att utmana hollandskan.

Da tjejen som T utmanade va sjukt spinkig och inte hade en muskel pa hela kroppen, var vi tvugna att snacka upp henne sa till den grad att T nastan var nervos for att ga upp i ringen. Det gick bra, T pucklade pa henne sa mycket att hon var tvungen att bryta matchen efter forsta ronden. Aven detta finns fangat pa film, ska forsoka lagga upp den nar jag kommer ihag att ta med kamerasladden nasta gang.

Kvallen fortsatte pa Slinky har nere pa var strand, dar motte vi aven upp Fredrik och nagra av hans skona norska lagkompisar. Det mest anmarkningsvarda som hande dar, var att ett par thaihoror (ingen krydda, utan helt och hallet sanningen) borjade tjafsa med oss. Pa nagot satt forsokte de gora upp om vem av dom som egentligen hade paxat Fredriks snygga kompis Robban. T forsokte hjalpa till och medla, vilket resulterade i att hon blev knuffad av den tjocka av hororna. Da blev jag irriterad pa riktigt, stallde mig upp och sa ett par val valda ord, bland annat "You don't touch my friend!". Det har med horor ar ett nytt fenomen pa Phi Phi, vi har inte sett det alls har tidigare och varit glada for det.

Pa vagen hem (30 meter), stannade jag for att kopa en grym chicken sandwich. Da kom tva stortskona tyskar (visste inte att det fanns skona tyskar) och bara skamtade sonder allt och alla som gick forbi. Det slutade med att vi stog 10-15 pers och snackade. Mycket trevlig avslutning pa en galet rolig kvall.

Igar var det ombytta roller, T var krasslig och gick hem efter middagen samtidigt som K madde nagot battre och foljde med ut. Vi motte aterigen upp norrmannen och Fredrik pa Reggae Bar. Vi spelade biljard och drack buckets (ol for mig), tills tva av norrmannen, Robban och Stian, gick upp i boxningsringen. Sjukt kul match att se, speciellt eftersom bada skrattade mest hela tiden. Vi avslutade igen pa stranden, den har gangen pa Apache. Efter ett stort antal klunsar om diverse saker sa gick vi hemat, det blev betydligt lugnare och tidigare an kvallen innan.

Dagtid spenderas pa stranden i den extrema hetta som hittat till Phi Phi, eller liggandes i vattnet for att sta ut. I ovrigt ater vi gott nar vi ar friska och sover laaanga powernaps. Dagarna flyter ihop sa det ar en mycket stor kraftanstrangning som ligger bakom det har blogginlagget. Imorgon kommer Kattis med entourage, trevligt!

Kommentarer
Postat av: Vendela

Tycker mycket om det du skrivit! Kul att se lite prima grejer och inte bara det generella sakerna som man kan läsa om hela tiden. ;)

Postat av: Adela Karlsson

Gillar om det du skrivit! Underhållande att se lite schyssta grejer och inte bara det vanliga sakerna som man kan läsa om varje dag. ;)

2010-11-29 @ 18:09:40
URL: http://jade.se/paketresor/phuket

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback