Fler vanner pa plats

Jag har kommit pa en sak till som jag har glomt beratta. En av kvallarna nar vi var ute med Z och mamma M, sa "misshandlade" K och T en kille som forsokte sno Ts nya klocka. Jag var dock inte dar for att bevittna handelsen, men har fatt det aterberattat for mig ett antal ganger. Det later minst sagt hysteriskt, K drog honom i haret och bada tva var tvugna att dras darifran for att de inte skulle sla honom. T fick faktiskt tillbaka sin numera trasiga klocka till slut.

Efter en lugn kvall i forrgar sa bestamde vi oss for att aka till Long Beach igar, stranden pa andra sidan. Det var skont att se nagot annat och att fa omvaxling i form av andra badmojligheter. Tillaggas bor att vi nu ar nere pa solskyddsfaktor 2 pa oljan!

Nar vi sovit var obligatoriska powernap sa tyckte K att det var dags att farga utvaxten. Farg hade hon kopt ett par dagar tidigare, men det ingick ingen bunke eller plasthandskar.. K jobbade med en tom vattenflaska att blanda i, och en vanlig plastpase som handske. I efterhand kan vi val saga att det gick sadar; hon missade forst halva harbotten och det kom farg overallt. Ks oron, panna, hander, armar och ansikte var tackt av svart farg. Pa nagot mirakulost satt fick hon bort nastan allt, men fargen pa stengolvet i badrummet ar fortfarande kvar. Tur att resultatet blev bra.

Igar kvall var det dags for utgang for oss igen. Norrmannen tog det lugnt och Kattis & co var forsenade till Phi Phi eftersom Kattis tydligen checkat in nagon annans vaska pa flygplatsen.. Men ingetdera stoppade oss fran att ata grymma Bahamaspizzan pa Cosmic, dricka nagra Chang och sedan ga vidare till Carlitos. Dar var det tyvarr ratt dott, sa vi gick till Reggae Bar en stund. K och T smet in med sina buckets, aven om snubben i dorren forbjudit dem. Vi spelade biljard pa overvaningen mot nagra engelsman, nar vi bestamde oss for att ga och kissa. Da utspelade sig foljande:
T (finkanslig): "-We are only going to powder our noses.."
Engelsman till K: "-Okay, you are going to powder your noses?"
K (inte lika finkanslig) "-No, we are going to pee!"
Varpa K gor en gest i stil med barnafodande. Gesten finns pa bild i ovanstaende inlagg. Sjukt kul!

Efter ett tag drog vi ner mot Slinky och Apache pa stranden. Pa vagen traffade vi nagra svenska grannar pa Jong's, dom sag extremt unga ut allihopa men det visade sig att de var i var alder. I baren pa Apache, nar undertecknad skulle bestalla en Chang till, dok det upp tva skona mexikaner som bjod pa Jager-shots. Inte en, inte tva, utan tre shots senare tyckte Bac att det var dags att hitta K och T for att traska hem.

Idag pa stranden madde vi faktiskt oforskamt bra, till och med T trots att vi faststallt att hon var fullast pa Phi Phi igar. Det resulterade i mycket bollande: gris, elal, far, ko och apa hann vi med. Tills nagon kom pa att vi skulle spela strandmatch eftersom tidvattnet dragit ut vattnet sa en fotbollsplan latt fick plats. Sagt och gjort, killarna mot tjejerna blev det. Tva av norrmannen och tva skottar, mot oss tre, en av de norska killarna som heter Klaus samt tva andra svenska tjejer fran Dalarna. Behover jag ens skriva att vi vann?

Vi traffade precis Kattis pa stranden, hon har antligen fatt sin vaska och de kom till Phi Phi i morse. Ikvall blir det Luciafirande pa Carlitos, i kombination med att de oppnar dar uppe igen efter renoveringen. Lagg till en forfest med Fredrik, norrmannen + Kattis & co pa det, sa forstar ni att det blir aka av.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback