Phi Phi

Resealternativet som gick att forboka pa Langkawi var omstandigt, dyrt och tog extremt lang tid. Fan heller tankte vi, och bokade bara baten Langkawi - Satun, Thailand. Val framme i Satun skulle vi fa tag pa en taxi eller minibuss sa snabbt som mojligt, for att med tidspress ta oss till Krabi och darifran baten till Phi Phi. Dock visade det sig att tidspressen var mindre an vantat, da vi glomt att rakna in timmen i tidsskillnaden som vi tjanade pa att resa fran Malaysia till Thailand. Plus att baten gick 16 pa fredagar och inte 15 som taxikillarna i Satun pastod. Vi fick alltsa vanta pa baten istallet, bra jobbat! Vi fortsatter alltsa resan med att vagra aka buss, utan alltid ta oss med taxi overallt. Lyxbackpackers, det ar sa vi jobbar.

Val framme pa Phi Phi har vi redan blivit igenkanda tva ganger av folk som jobbar har. Vi bor saklart pa Jong's och har hittills atit tva ganger pa Garlic. I morse vid frukosten pa just Garlic borjade T snegla pa drinklistan, och blev sjuuukt taggad nar hon sag foljande: Thai Whiskey with Coke + Glass, 100 Baht. "-Oj vad gott med glass till!" Det roliga var att det var hon sjalv som insag att det skulle vara jattekonstigt om menyn helt plotsligt stod pa svenska..

Igar nar vi hade checkat in (eller "loggat in", som K envisas med att saga), duschat och atit sa gick vi till massagestallet har bredvid for att fa manikyr och pedikyr. Helt plotsligt ser jag och T ett bekant ansikte utanfor. Mycket riktigt, det var Stridh som tranade med vart lag pa Bastkusten en period forra aret. Ett trevligt aterseende, och aven om vi hade raknat med att hon och hennes kompis skulle dyka upp pa stranden idag, sa lar vi ses snart igen eftersom on ar sa liten.

Lagg dartill att Z och hennes coola mamma kommer hit imorgon, samt att Kattis mfl kommer hit om en vecka, sa forstar ni att vi inte kommer att ligga ensamma i ett horn pa stranden. Inte heller utgangarna lar bli speciellt ensamma for oss. Haha. Vi har redan planerat ett besok pa sagolika Bamboo Island. I ovrigt far vi se vad som hander i form av utflykter och aktiviteter.

Idag var vi ute bland de forsta pa stranden, 7.30 vaknade vi alla tre av oss sjalva och kort darefter var vi on the move. Kan tyckas konstigt, men klockan ar da 8.30 i Malaysia och det var tiden vi envisades med att ga upp pa Langkawi. Manga soltimmar blev det, och det har ar sista rycket infor var efterlangtade powernap. Tjejerna sitter i skrivande stund och tittar pa Idol-klipp pa datorn bredvid mig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback