Rolig fysträning (?)

I onsdags sprang vi som idioter i uppförsbacke på fjället igen. Det har nästan blivit lite av tradition, ett nädvändigt ont mitt i veckan. Efteråt samlas vi alltid i en minimal skolidrottshall för att plågas ytterligare. Vi kör styrka tiden ut, vilket kan variera mellan fem och trettiofem minuter beroende på hur mycket uppförsbackarna dragit ut på tiden.

Just den här onsdagen hann vi med lite mer än vanligt av det goda i idrottshallen. Efter en av de jobbigare övningarna (fällkniven) utbrister en av tjejerna i laget "-Mumma!". Det är fortfarande oklart varför hon tog just det ordet för att förklara sin utmattning.
Samma tjej tyckte att en höft/baksideövning i slutet faktiskt borde ses som vila. "-Hips don't lie, you know!" på bredaste göteborska.
Efter sista övningen när alla andra pustar ut, så tittar hon ner på sina löpartights (hon och ytterligare två spelare brukar köra i det på onsdagar till allas skräckbeblandade förtjusning) och inser att hon har en del vita fläckar på framsidan. "-Men oj, vem har sprutat här!?" säger hon uppriktigt förvånad.

Anledningen till att jag berättar detta såhär utförligt är att ovanståendes namne inte hade tid att lägga märke till alla sköna citat, för ungefär samtidigt förklarar hon varför: "-Blä! Jag har köttfärssås ända hit!" och pekar någonstans på halsen. Mumma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback