Blondinskämt

En blondin kommer in på ett bankkontor i centrala Stockholm och ber att få ett lån. Hon ska till Sydamerika i affärer i två veckor och behöver låna 5000 kronor. Banktjänstemannen ber om någon slags säkerhet för lånet, så blondinen lämnar nycklarna till en ny Rolls Royce som står parkerad på gatan utanför banken.

Detta går bra, banken accepterar bilen som säkerhet för lånet. Banktjänstemannen och hans kollegor på banken får sig alla ett gott skratt åt blondinen som använer en 1 800 000 kronors bil som säkerhet för ett lån på 5000 kronor. Han kör sedan ner Rolls Roycen i bankens garage och parkerar den där.

Två veckor senare kommer blondinen in på banken igen, betalar tillbaka 5000 + ränta på 31:50. Banktjänstemannen säger till blondinen: "-Vi är mycket glada att ni ville låna hos oss, men vi är en smula förbryllade. När ni var borta gjorde vi en kreditupplysning på er och upptäckte att ni är multimiljonär. Det som förbryllar oss är varför ni behövde låna 5000 kronor?" Blondinen svarar: "-Var annars i Stockholm kan jag parkera min bil i två veckor för bara 31:50?"

Kommentarer
Postat av: S A R A

hahaah :P de var väl lite smart ändå....

Postat av: bonnvett

Hihi. En smart blondin för en gångs skull.

2008-03-26 @ 08:48:10
URL: http://bonnvett.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback