Thailand del 6

Direkt efter sista inlagget i forrgar, nar jag vackt brudarna, berattade Klara att Emil tydligen gillar Chick Flicks. Tessan funderade en stund, vande sig till Klara och sa: "-Ar det karatefilmer? Eller vad e Kick Flips?"

Vi gick ut pa kvallen, alla fem samlade. Middag pa en restaurang borta vid piren, dar vi at vid ett tillfalle forra aret. Sedan korde vi klassisk utgang pa Carlitos med obligatoriska klunsar och Beer Buckets. Vi mellanlandade pa Jong's for kisspaus, dar blev tre av oss kvar medans Tess och Jonas fortsatte till Apache en stund.

Vi kom ut senare an vanligt till stranden igar, trots att Tessan agerade vackarklocka vid 8.40. Klaras mage har brakat ordentligt, men nu har hon varit pa Pharmacy och fatt massa olika piller. Nat ska tas 30 min fore mat, nat efter maten och nat "bara" tre ganger om dagen. Undra om tanken ar att hon ska lagga all energi pa nagot annat an det magonda och att det gar over av den anledningen?

Kungen fyllde som bekant ar igar, vi tog det lugnt och sag till att undertecknad ser hyfsad ut i haret (900 Baht for farg och klippning far kannas okej). Sen gick vi till Unni's och at Taco Burrito, nagot Tessan tjatat om i flera dagar. Synd bara att hon inte va pa humor utan bara klagade pa maten ;)
Vi hyrde dvd-spelare och tryckte in oss alla fem i ett rum for att se Will Smith-producerade Lakeview Terrace. En ruskig besvikelse till film, se den inte!

Har missat att namna att vi for ett par dagar sen traffade en stortskon lagkompis helt otippat. Vi ligger pa stranden, jag tittar upp och ser en bekant figur traska bortat. Vacker Tessan (eloge till mig, det ar inte det lattaste) och vi borjar forfolja den har stackars personen. Nar hon gar ut i vattnet och vi forsiktigt ropar "-Sigge!?" med radsla for att gora bort oss for hela stranden, sa visar det sig att det faktiskt ar hon. Hon bor i Krabi med sin mamma, men de har tagit en over dagen-tripp till Phi Phi. Harligt aterseende!

Vi har naturligtvis hallit oss uppdaterade pa vad som hander i Thailand och framst da i Bangkok. For var del har det inneburit att vi valt att stanna pa Phi Phi sa lange som mojligt, eftersom vi vet att vi ar helt sakra har. Vi har haft kontakt med flygbolaget FinnAir men vantar fortfarande pa besked om ifall vart plan gar fran Phuket eller Bangkok. Avresa blir i vilket fall som helst imorgon, da planet hem ska ga pa mandag. Ni behover naturligtvis inte vara oroliga for oss, eftersom vi tagit sa mogna beslut hittills sa ska det inte vara nagon fara. Speciellt eftersom det verkar ha lugnat sig i Bangkok nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback