This is for me

Har en vän som e kvar hemma i underbara Uppsala. Det är en sån där vän som man kanske inte hörs med så ofta som man borde, men som man ändå alltid vet finns där. Ett lysande exempel på detta är något galet motiverande som jag nu hittat på vännens blogg:


"this is for you

Fotboll är en konkurrenssport, trots att det finns 11 +ca 4 platser att tillgå. Dock består oftast inte en trupp av 15-16 spelare som kontinuerligt och rättvist får dela på platserna. Alltså är truppantalet alltid större än antalet spelare som blir kallade till match. Sånt kan vara bra i form av att alla spelare höjer sig på träningar och matcher för att visa att de ska få spela. Därför kan konkurrens vara good shit.

Konkurrens kan även vara botten. Som när man blir petad. Detta är särskilt drygt som målvakt då misstagen syns så otroligt mkt mer än om en forward kollrar bort sig. Målvakter får färre chanser, även om det är så att det är mittbackarna som surfat och därför ställt till det. Det känns ju inte särskilt objektivt.

Det här inlägget är till en vän, som fanimej är en av de mest färgstarka personer jag känner. Hon for till Umeå för att ge fotbollen chansen i europas förmodligen bästa damlag. Yeah, du vet vilket lag jag talar om. Sedan,, när hon kände att hon ville få mer speltid för att kunna utvecklas, återvände hon inte till det gamla laget utan for landet igenom till Götet för att de hade det bästa erbjudandet. DET är att vilja satsa och inte nöja sig.

Du är värd allt, tjejen. Även om jag gärna skulle vilja ha tillbaka dig i underbara Uppsala så att man kan hänga med dig mer. Det vore fresh. Men jag får väl vänta tills du känner att du har gjort ditt och längtar hem, då är det läge för oss att spela tillsammans igen. Ge järnet och visa dem nu!
'Cuz we're the toughtest girls I know.. Haha.


/m."

Kommentarer
Postat av: Mittback

"även om det är så att det är mittbackarna som surfat och därför ställt till det"

Tur att det inte är så i vårt lag...

2008-04-14 @ 12:45:07
Postat av: m.

allt för dig vet du (;


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback