Ha-begär

Okej, jag erkänner. Jag är en prylnörd. En stor sådan till och med. Blir helt till mig av feta/fräscha/udda/speciella bilar, mobiltelefoner, datorer, tv-spel och liknande. Fallet jag nu ska berätta om är inget undantag. På en förfest för ett par veckor sen visar det sig att en kompis köpt ny mobil. Hans syster som bor i USA har köpt en iPhone åt honom, som inte ens släppts i Europa då. Avund! Ha-begär!

Egentligen handlar det inte om att "flasha" eller ett måste att alltid ha det senaste. Snarare handlar det om ett genuint intresse för teknik. Nu, ett par veckor senare har jag ordnat så att jag får en leverans av marknadens hetaste pryl om en månad, i mitten av december. En kompis lillasyster bor och spelar fotboll i USA, ett av tre länder den nu går att få tag på. De andra två är England och Tyskland, vilket kanske vore enklare att köpa hem den ifrån. Men ekonomiskt sett är fördelarna, på grund av den låga dollarkursen, långt större än bekvämlighetsaspekten.

En amerikansk telefon innebär en telefon med tangenter, programvara och språk på engelska. Inga problem, många entusiaster finns i vårt avlånga land så det problemet är redan löst. Mina favoritlänkar i ärendet:
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=444&a=381155
http://www.ifun.se/
http://www.apple.com/iphone/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback