After Worken igår

Dagens klädsel: Undertecknad frös i eftermiddagsregnet efter kubbturnering med jobbet och köpte en tröja på väg till AW.
Dagens citat: -"Hon ser ut som Shrek när hon är osminkad!"
Dagens roliga händelse: Att vår festkoordinator blev anklagad för att ha bytt försäkringsbolag som arbetsgivare direkt när det kom fram att hon bangade kvällen. För mig genererade just detta mest skratt under dagen. I tuff konkurrens med drygt 38 miljoner andra händelser.
Dagens tråkiga händelse: Påhoppet av Il Capitano i samband med ett toalettbesök. Som tur var kunde hon mot förmodan fortsätta kvällen trots omständigheterna. Det är ingen lek att få en näsa i ögat!!
Dagens sjukaste: Återigen Il Capitano som helt osannolikt hoppade upp på dansmattan och utmanade sin sambo vid hemkomsten.
Dagens låt: Mange Schmidts nya visslades konstant..
Dagens maträtt: Ett som är säkert är att Dagens maträtt absolut inte var kycklingspettet på haket.. Utan att överdriva, det smakade kråka!
Dagens I-landsproblem: Högsommaren är över redan i juni men alla hängde inte med på det utan gick i shorts till jobbet. För kallt för After Work så vad gjorde inte "lagmamman" tillika Il Capitano om inte åkte hem (på arbetstid) för att ordna ett par jeans. Lagkänsla!
Dagens problem: Hur kom det sig att ljusen på toaletten helt plötsligt slocknat? Fick säga till i baren så att de höjde mysfaktorn igen!
Dagens kärlek: Anna-Karin <3 Dr. Alban.
Dagens klantigaste: Resten av laget som missade kvällens tillställning.
Dagens sämsta låt: Noll musik under kvällen, nackdel.
Dagens historiska ögonblick: Bilderna på min namnes graciösa drink går till historien som århundradets förmodligen mest omtalade.

Kommentarer
Postat av: Svensson

hey, lät som att kvällen tog sig som den skulle. (;
kul att du kommit igång med bloggandet igen, håller koll lite då och nu. alltid kul att läsa. (:
måste ses sedan när du kommer hem! no doubt about that! ta hand om dig. puss&kram

Postat av: ll Capitano

Ha ha kul att se att man noterats på många "Dagens..." man tackarrrrr :) Vilken sjuk kväll. Tack för sällskapet. Ni kanske inte tycker detsamma :)

2007-06-19 @ 11:51:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback