Hagamiddag

Så gick turen återigen till mig. Ikväll ska jag laga middag till de övriga i den s.k. Hagaligan. Vi har infört det som tradition att laga middag på onsdagar,den som förlorar klunsen lagar nästa gång. De som redan lagat i den omgången behöver inte klunsa,och på det sättet flyttar sej turen till alla i sällskapet förr eller senare. Vi började med detta i vintras eftersom vi bor åtta stycken i princip i samma kvarter,alla är singlar och nästan alla kommer utifrån från början. Nu är vi i slutet av runda två (undertecknad är alltså ganska bra på att klunsa,haha). Ett perfekt sätt att slippa laga mat till sig själv i sin ensamhet,och att samtidigt umgås med de kära grannarna :)

Från början var vi nog fem-sex stycken,men när vi kom upp i åtta var vi tvugna att säga stopp. Därmed fick vi säga nej till de som eventuellt gjort anspråk senare,men insåg att vi kunde ha en första reserv som fick "hoppa in" när någon i startåttan fick förhinder. Sagt och gjort,nu har det gått så lång att en av de utländska Hagaligan-medlemmarna på eget initiativ blivit permanent utbytt från Hagamiddagarna mot denne reserv.

Missnöjet och avundsjukan har dock spridit sig bland övriga i truppen och inom klubben. Det har hävdats vid ett flertal tillfällen att det ska bildas Östermalmsmiddagar och liknande,men det har vi ännu inte sett skymten av. För att stilla de heta känslorna hos våra vänner som tyvärr inte bor på Haga,så har vi beslutat att inbjuda samtliga till en grillfest modell större på baksidan av husen där de flesta av oss bor. Om mina kära läsare av en tillfällighet skulle höra att ljudnivån i närheten av Konsum Haga skulle vara högre än vanligt på lördag kväll,så känn lugnet. Det är bara vi ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback