Direktrapport från Lund

Åkte till Skåne för att hälsa på en kär gammal vän,därför får fotbollsgalerapporten vänta på sig.

Körde ner under gårdagen vilket gick hur smidigt som helst.. Men väl i Lund kom problemen: spenderade något,som mer kändes som ett antal timmar än en dryg halvtimme,med att följa min väns dåliga vägbeskrivningar för att hitta hem till denne. Efter många turer fram och tillbaka kom vi iaf överrens om att vännen skulle hoppa upp på cykeln för att hitta mig. Efter en delikat middag å Desperate Housewives-maraton så väntade sömn i en delad 90-säng (!). Vi väcktes tidigt av att någon borrade i betongväggen våningen under. Usch!

Idag har vi mest slappat,gått en sväng på stan å sen fikat på ett mysigt fik. Lund som stad får väl godkänt,speciellt jämfört med Umeå eftersom det är mer liv å folk i rörelse här nere. Vi har även kommit överrens om att göra en plus å minus-lista: Lund vs Umeå! Återkommer med denna,nu ska vi vidare i kylan (!). Däremot får Lund minus för underskottet på skåningar ;)

J.


Kommentarer
Postat av: Stefan J

Hur kan två personer få plats i en 90-säng?
Är din kompis 20 cm bred? ;-)

2005-11-17 @ 12:04:05
Postat av: Bloggaren

Haha det är inte så svårt som det låter.. Bara ingen sträcker ut ett ben eller så *duns* så ligger den andra på golvet.. Testa om du inte gjort det ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback