Avslutningsfesten

Årets avslutningsfest gick av stapeln under gårdagskvällen. Vi började hemma hos en fjärdedel av läkarteamet på eftermiddagen,mycket trevligt: utdelning av inofficiella diplom,ett grymt och bejublat uppträdande av junisarna,förtäring av diverse drycker med mera.

Middagen var väl inte jättespännande eftersom man inte kände dom man satt med.. En medspelare mittemot,sen var det sponsorer/funktionärer överallt - totalt kanske 200 pers :) stämningen var väl på uppåtgående,men den ultimata partykänslan infann sej aldrig under kvällen. Därmed inte sagt att vi inte hade roligt,det har man alltid med dom här tjejerna!

Senare under kvällen gick vi vidare i dimman. Först till ett dansställe med lite äldre målgrupp än vad en annan är van vid,men efter att iaf ett par av oss insett att det inte var toppklass (plus att resten av laget inte dök upp) så gick vi vidare igen. Mycket riktigt,där återfanns större delen av truppen. Nu var det ett välbekant ställe som var målet,helt klart favoritstället i Umeå (har typ varit på två andra haha). Där var det näst intill smockat med folk och hyfsad musik som vanligt.

När stängning började närma sig så bestämde vi oss för att gå å äta nånstans.. Men det blev inte som vanligt i dessa fall eftersom Max eller Donken inte gick att enas om.. Så det hela slutade med att vi,nu sex tappra tjejer,gick hem till en av våra mittbackar.. För den som inte redan vet: det är en bit. Speciellt med klackar! Vi bet ihop och tog oss hela vägen med mackor å o'boy som belöning. Efter skjuts hem (phew,slapp gå=ont i fötterna) så somnades det gott.

Vaknade 07.50 av att mina kära granne messade om kvarglömda grejer från festen.. Lyckades mot alla odds somna om,fick väl två timmar igen innan det var dags för näringsintag. Ringde till tidigare nämnda granne och vi lyckades samla ihop oss: totalt sex hungriga och tappra. Allt för att utföra det obligatoriska dagen-efter ätandet på en välkänd fotbollstränares hak.

Som alltid så finns det väl en annan version,en mindre officiell sådan. Den är det tyvärr ingen som känner till,däremot ryktas det om diverse skandaler: fel adress till förfesten,pinsamma diplom/priser,raggande sponsorer,dryckesintag på toaletten,dans på borden,tacklingar på dansgolvet,tidig hemgång,trasiga klackar med mera.
Men som sagt,ingen vet. Man ska dock inte tro på allt man hör.


Kommentarer
Postat av: Anna W

Kanske det finns bilder, både mer och mindre censurerade? ;) Bra skrivet iaf :)

2005-11-13 @ 20:00:23
Postat av: Bloggaren

Tack :)
Jag har inte sett några bilder än,mer än dom som ligger ute på den officiella hemsidan..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback